За водата
Галерия комплекс Старосел

Галерия

Интериорът на ресторанта е изграден от дърво и камък, изцяло в битов стил. Заведението разполага с лятна градина и вътрешна част на два етажа с над 300 места, а камината създава неповторим уют и топлина. Кухнята на ресторанта предлага традиционни български ястия, прясно изпечен хляб, домашно приготвени сирена и десерти,…
Продължава...
Комплексът за винен и СПА туризъм „Старосел” е разположен под южните склонове на Същинска Средна гора. На по-малко от 2 часа път от София и недалеч от Пловдив,  комплексът  предлага на гостите си невероятна гледка, всепризната кухня, впечатляващи вина и едно неповторимо усещане за тишина, уют и спокойствие.
Продължава...
Комплексът разполага с мини-голф, зоо-кът и кът за занимателни игри. В комплекса се организират различни туристически преходи, джип-сафари, пейнтбол, езда и курсове по гмуркане.
Продължава...
Комплексът разполага с пиано-бар с около 35 места. Приятно място за забавление и отмора.Музиката заема специално място в нашият комплекс.Присъствие, движение, ритъм, модерен позитивен дух и ретро вдъхновение... Тук всяка вечер е неповторима с многоликите си емоции.Едно спонтанно изживяване, наситено с червено и черно, хубаво вино и завладяващата страст на…
Продължава...
Енотеката на комплекса наподобява ротонда, която с гордост се превърна в новия храм на бога на виното - Бог Дионис. Храм, в която можете да се докоснете до култа към виното и  до света на древните траки, оставили ни в дар изкуството да правим и пием вино.
Продължава...

Запитване

Вашият е-мейл
Вашето име
Съобщение