Старосел

Двойна стая

Резервирай

GHSmiBzpzP7JsVh86cSm.png WC
YYRIB14tege0gUqbDE8b.png Минибар
TiOgaQInWb3Xgr3rn5SH.png Климатик
LZ65mOH3otgxywOl6thw.png Диван
6norrV3KAEDzZ5dTv6ks.png Писалище
6B1d7niMOQhq2dRDAIqD.png Wi-Fi
2LaLYPswGMZJjkyhsjNN.png Кана
от 105 лв. за нощувка

Настаняване и напускане

Цената за помещенията включва: нощувка, закуска, винен тур, ползване на джакузи с минерална вода, парна баня, сауна, минерални басейни, релакс зона, безплатен паркинг и интернет, туристическа застраховка, курортна такса и 9% ДДС. Цената за помещенията в Тракийска резиденция са на база HB и включват и вечеря на блок маса в ресторанта на Тракийска резиденция.

Гостите на хотел "Старосел" и Апарт хотел могат да доплатят за база HB 25.00 лв. за възрастен и 12.50 лв. за дете от 2 до 12 г. Всички гости на комплекса могат да доплатят за обяд на блок маса в ресторанта на Тракийска резиденция 20 лв. за възрастен и 10.00 лв. за дете од 2 до 12 г. Посочените цени важат за предварително резервираните обяд и вечеря. При заявка непосредствено преди обяд или вечеря цените са по-високи.

 

Условия за ползване.

Настаняването в помещенията започва в 15:00 часа;

Освобождаването на помещенията е до 12:00 часа;

Децата до 2-годишна възраст се настаняват безплатно. За едно дете от 2 до 12-годишна възраст се доплащат 25 лв. на вечер на база BB и 37.50 лв. на база НВ. Второ дете над 2 г. се настанява безплатно на база BB, на база HB се доплаща 12.50 лв. Допълнителното настаняване на възрастен в двойна стая, мезонет или студио се доплаща 35 лв. на вечер на база BB и 60.00 лв. на база НВ.

Апартаментите в хотелска част "Старосел" и Тракийска Резиденция са за настаняване на двама възрастни. Апартаментите с Апарт хотел са с цена за настаняване на трима възрастни или двама възрастни и две деца до 12 г. Цените на Апартамент "Приятели" в Апарт хотел и двуспален апартамент в Тракийска резиденция са за четирима възрастни или двама възрастни и две деца.

Към пълните Условия

Анулиране на резервацията

Резервациите могат да бъдат анулирани. Анулационната политика, описана по-долу не важи за групови мероприятия и пакетни предложения.

Анулация, извършена повече от 2 дни преди датата на настаняване не подлежи на таксуване. Предплатените суми за резервацията биват възстановени в цялост.

При анулация в срок по-кратък от 2 дни преди датата на настаняване или неявяване в деня на настаняване дължите неустойка в размер на 100% от стойността на първата нощувка за всяко едно от неявилите се помещения от резервацията Ви.

При анулация на потвърдена резервация по празнично предложение в срок по-кратък от 20 дни преди датата на настаняване или при неявяване в дена на настаняването сумата, платена предварително по Вашата резервация няма да бъде възстановена, а резервацията се счита за анулирана.

Условият важат за индивидулани резервации. За информация относно анулациите на групови мероприятия или пакетни предложения, можете да се свържете с нас на телефон +359897870908 или на имейл hotel@starosel.com

Към пълните Условия

Плащане и фактури

Резервациите, включващи в себе си почивни дни и/или официални празници се предплащат в пълен размер. 

Информация за плащането можете да откриете в потвърждението на резервацията.

В случай, че жеалете плащането Ви да бъде фактурирано предплащане, извършено по банков път, трябва незабавно след получаване на потвърждението на резервацията да ни изпратите данните за фактурата. При плащане на място е необходимо единствено да уведомите служителя, който Ви обслужва, и да прдоставите данните за фактурата.

Често задавани въпроси